کدام برنج ایرانی شمال طعم بهتری دارد؟

کدام برنج شمال ، طعم بهتری دارد؟

زمین های کشاورزی برنج منطقه چالوس، در کنار دریا واقع شده است

 

کدام برنج ایرانی شمال ، طعم و مزه چشایی بهتری دارد ؟  کدام برنج استان های شمالی گیلان و مازندران را بهتر می توان هضم کرد و با معده و گوارش سازگارتر و هماهنگ تر است؟ نام ها فراوان هستند؛ اما اگر خوش هضمی و طعم و مزه در اولویت قرار داشته باشد، باید کدام برنج را از گیلان و مازندران به عنوان خوش طعم ترین و خوش مزه ترین یا همان عالی ترین انتخاب کرد که بهترین عملکرد را در بدن ما داشته باشد؟

 

طعم و مزه و توانایی ماندگاری پس از پخت برنج

دقت کنید که برخی برنج ها خوش بو هستند و عطر و بوی بهتری دارند ؛ ولی در میان همین برنج ها هم ، خوش طعم و خوش مزه و خوش هضم بودن، خود یک ملاک مهم برای طبقه بندی آنهاست.

ضمن این که برخی برنج ها، پس از این که پخته می شوند، مدتی می مانند و حتی می توان در محیط بیرون از یخچال هم از آنها نگهداری کرد و با این وجود، تازگی و طراوت و شادابی خود را از دست نمی دهند؛ در حالی که برخی دیگر از برنج های حتی ایرانی ، در این حد و اندازه نیستند ؛ خارجی ها که هیچ!

 

خوش طعم ترین برنج شمال

در میان برنج ها، خوش طعم بودن برنج و نداشتن مشکلات گوارشی و هضمی ، خود نکته مهمی است که در بررسی ها و مشاهداتی که انجام شده است، برنج هاشمی در صدر برنج ها قرار دارد. این برنج، به راحتی هضم می شود و هر دو نوع سرد و گرم آن ، توانایی سازگاری با گوارش را دارا می باشد ؛ ضمن این که نفخ ندارد و دستگاه گوارش ، به راحتی از پس هضم و جذب آن بر می آید.

شاید یکی از مهم ترین علت ها را بتوان در سازگاری برنج هاشمی با طبیعت شمال در نظر داشت که با وجود آن که همانند برنج های دیگر کاشته و برداشت می شود، اما نیاز کمتری به استفاده از آفت کش های شیمیایی و کودهای مصنوعی و صنعتی را دارا می باشد که نشان دهنده قوت و قدرت طبیعی این برنج می باشد.

کدام برنج شمال ، بهترین طعم و مزه را دارد؟

خرمن کوبی دستی برنج هاشمی – روستای بیربنه لاهیجان

پس از برنج هاشمی ، به ترتیب برنج های دم سیاه صدری ، علی کاظمی و طارم هاشمی ، بهترین طعم و مزه را در میان برنج های ایرانی شمال دارا می باشند.

 

بی مزه ترین و بدطعم ترین برنج ها

حواس تان باشد که برنج های پرمحصول یا برنج هایی که معمولا به صورت صنعتی تکثیر می شوند و نژاد بومی نیستند و هم چنین برنج های خارجی ، در پایین ترین رده طعم و مزه و هضم قرار دارند .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.