این پرسش ، پرسش مهمی است که آیا احتمال دارد برنج کشت دوم ، آلوده به سم باشد؟ همان سم هایی که قرار است آفت ها را از بین ببرند، تغییر کاربری داده و به جای نفوذ به جان آفت های برنج، به جان آدم ها نفوذ کنند و آنها را از پای در بیاورند ؟
سم ها و زالوها و کنسرت قورباغه ها
سم یا آفت کش، هم تاثیر مثبت دارد و هم تاثیر منفی. تاثیر مثبت آن ، از بین بردن آفت هاست ؛ اما در کنار آن ، خودِ همین سم ها هم ممکن است در گیاه برنج، در خاک زمین و در آب نفوذ کنند و در طولانی مدت، آلودگی را برای محیط زیست مان و درنهایت خودِ ما انسان ها به ارمغان بیاورند ؛ همان گونه که مصرف آنها در این سال ها ، منجر شده است به کاهش موجودات مفید و خوب به حال محیط زیست و ما.
برای نمونه استفاده از این سم ها در مقیاس گسترده سبب شده است که در حال حاضر، جمعیت زالوها، قورباغه ها ، مارهای آبی ، لاک پشت ها و دیگر جانوران خوب برای محیط زیست در زمین های برنج، به شدت نسبت به سال های گذشته کاهش یافته باشد.
در دهه های گذشته در اوایل غروب ، می شد صدا و آوای جمعی قورباغه ها را در زمین های برنج شنید؛ اما اکنون، دیگر به این راحتی ها ، این کنسرت های قورقوری زیبا شنیده نمی شود.
آفت کش یا آدم کش
اگر در هر بار کشت برنج در سال، نیاز به سم برای مقابله با آفت های حیوانی یا گیاهی وجود داشته باشد و این سم ها به حدی برسند که اشباع بشوند و از حد مجاز بالاتر بروند ، این شک دلهره آور به ذهن راه می یابد که نکند مواد سمی به درون گیاه برنج راه یابد و آن را آلوده نماید و بعد از آن هم وارد به سفره ما و بشقاب روی میزمان بشود؟ یا به زبان کلاس اولی ، آفت کُش ها تبدیل به آدم کُش ها بشوند !
اگرچه این فکر، فقط یک حدس و اندیشه است و آزمایشگاه ها و مراکز پژوهشی برنج ، هنوز پاسخ دادگرانه و بی طرفانه ای به آن نداده اند، ولی نکته ای است که ذهن را در هنگام اندیشه به برنج کشت دوم قلقلک می دهد و می خاراند! آن هم قلقکی ناجور !
سلام چرا بطور واضح راجب سرطانی بودن کشت دوم صحبت نمیشه سایت بسته میشه